onsdag 20 maj 2009

Husvisningar och babyrytmik

I måndags var vi och tittade på huset i Vallkärra, men det var inte alls så fint som det såg ut. Det var mycket mindre än jag trodde och riktigt slitet inomhus efter att ha varit gruppboende i ett antal år, dessutom var tomten pytteliten och full med insekter. Det slumpade sig så att det var visning på ett annat hus (i Södra Sandby) samma dag, så vi åkte på den också. Detta hus hade vi inga större förväntningar på, men det visade sig vara väldigt trevligt (kanske just för att vi inte hade några förväntningar). En av sakerna som imponerade mest på mig var fotbollsmålet i naturlig storlek som fanns på den stora tomten! Nu hoppas vi bara att det kommer ut nåt liknande i höst när inte alla andra vill köpa hus...

Igår var Alfred och jag på babycafé i Östra Torn i kyrkans regi. Det var ett väldigt trevligt arrangemang med fika, babyrytmik och sedan lite olika temaaktiviteter varje gång. Babyrytmiken var härlig! Vi sjöng, skramlade med instrument och dansade runt i rummet. Alfred tyckte det var trevligast att dansa och inte lika kul när han var tvungen att sitta still i mitt knä, men plötsligt så somnade han tvärt istället till sången och musiken. Sen sov han typ hela eftermiddagen, kvällen OCH natten. Måste varit uttröttande att gå på babycafé!

Själv passade jag på att städa vardagsrummet när han sov. Dammsugning av soffan var ganska nödvändig efter allt ammande (och ätande) där nu när jag är hemma :) På kvällen kom Madelene, Henrik o farfar Bosse och hälsade på och lekte med Alfred.

Nu har Alfred legat hur länge som helst på skötbordet. Han skulle nog vilja bo där om han fick. IKEA vet vad de gör när de tillverkar babymobiler tydligen. Han är helt facinerad och skrattar och ger ifrån sig små "ooo" och "glrrr" av förtjusning när mobilen rör sig. Vi måste åka dit och köpa en till för på skötbordet kan man ju inte lämna honom.













Babyrytmik














Alfred och hans första vänner, Albert och Anton, pustar ut efter rytmiken.















Alfred spanar in farfar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar