fredag 10 juli 2009

Barnstolsdags

I måndags kom TB-Sara och hälsade på oss. Hon bor i vanliga fall i Stockholm men är nere och hälsar på i föräldrarnas sommarstuga utanför Södra Sandby. När Erold kom hem från jobbet åkte vi alla ut till sommarstugan och grillade med hennes föräldrar. Vi gjorde samma sak förra året så det börjar bli en tradition :) Inför nästa sommar preliminärbokade vi grillining i vårt nya hus i Södra Sandby istället. Nu gäller det bara att hitta ett hus också!

Här om dagen åkte Linda & Abert med mig och Alfred till IKEA. De små herrarna satt förnöjt i varsin stol i baksätet medan mammorna kunde pladdra i framsätet! På IKEA köpte jag en barnstol till Alfred för att han så småningom ska kunna sitta med vid bordet. Han klarar att sitta en liten liten stund, men sen sjunker huvudet längre och längre ner för att så småningom ligga på bordet... Vi får nog vänta ett par veckor till!

Igår kväll fick vi en oväntad snabbvisit av Anna, en gammal kollega till mig, som var påväg genom Lund hem till Göteborg. Jättekul!


Grillning med familjen Stridh i Skatteberga














Lekstund med pappa















En kort en lång... Undrar när Alfred är ikapp!
?














En liten stund går det bra att sitta i stolen!

2 kommentarer:

  1. Det var kul att titta in! Synd att man bor så långt bort.

    Kram från Göteborg,
    Anna

    SvaraRadera
  2. Ni verkar ju ha supermysigt!! Sova bort dagarna, nejtack! Man är väl inte så tafatt att man måste sova bort sitt liv bara för att man inte "slavar" för ett företag utan för sin egen prins! Alfred är förresten SUPERSÖÖÖT!! (till viss del blir de ju bara sötare och sötare när de utvecklas, så har jag tyckt om mina egna barn också så ta inte illa upp;-)) massa kramar från oss!

    SvaraRadera