måndag 12 november 2012

Halvtid på Gran Canaria

Jaha, så har drygt halva tiden här på Gran Canaria förflutit. Att resa med 2 barn gör kanske att resan inte riktigt vlir lika avkopplande som de 2 gånger jag varit här tidigare, men jag tycker faktiskt att vi lyckats rätt så bra hittills ändå ;).

Poolen på hotellet är helt fantastisk, med utsikt över havet och lagom varmt. Alfred badade nog i 4 timmar idag och skaffade en norsk kompis under tiden. De var så söta och konverserade med varandra trots att de kanske förstod hälften av vad den andre sa. Alfred frågade också om den andre pojken hade nån bebis. Det hade han inte, men han skulle snart få en och bli storebror sa han. "Men du förstår", sa Alfred, "att min bebis har lärt sig krypa och det är inte så bra när man har smålego...". Tror inte att den andre pojken förstod precis allt här utan sen började de plaska på varandra istället.

Emil är ett riktigt vattendjur och har badat våde i havet, poolen och i badkaret. Lika roligt alltihop, och lika tråkigt att gå upp.

Nu är det nog dags att lämna svärföräldrarnas sovrum -som är bästa interrnetstället i vår lägenhet - och bege oss till vårt eget. Vi sitter här på rad som två surfmuppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar