tisdag 12 juli 2011

Vid Vätterns strand


Igår kom vi faktiskt fram i skaplig tid till Ursands camping utanför Vänersborg. En trevlig camping precis vid Vätterns strand. Idag har vi bara badat och lekt på stranden och hängt runt husvagnen. Mycket skön semesterdag tyckte alla!


Efter middagen gick vi en liten tur i skogen för att se om min svampnäsa kunde hitta några kantareller. Rykten sa nämligen att en dam setts komma ut ur skogen med en påse med något som liknade svamp. Men icke. Inga kantareller, men väl en massa blåbär! Alfred smakade och spottade. Den lille mannen tycker inte om något av sommarens alla läckerheter. Jordgubbar, melon, blåbär, hallon, glass... Nej ingenting. Bulle och kex ska det vara!


Lite blå om munnen blev han iaf efter att ha smakat ett bär, spottat ut det och smetat lite med det runt munnen (syns på bilden om man tittar noga).


Alfred älskar böcker, pussel, pärlplattor och allt annat som är pyssligt - t.ex att knäppa och knäppa upp knappar, spännen etc... Det behövs inga leksaker, det räcker med pappas skor som har väldigt roliga spännen!


Idag läste han 7 böcker i rad själv samt lade 3 pussel under tiden vi lagade mat och diskade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar