tisdag 13 juli 2010

Semester!

Semestern har hittills varat i 9 dagar och vi har hunnit med ganska mycket. Vi började med en campingsemester på Jylland. (Tyvärr är bilderna i början av semestern suddiga för kameran hade själv ställt sig på nåt skumt läge - ni får hålla tillgodo ändå. Man ser nog vad vi gör ändå...)

Alfred inspekterar tältuppsättningen på första campingplatsen.

Matlagning och undersökning av blixtlåset i tältet.

Frukost. Alfred fick sitta fastspänd med ett skärp i stolen för att inte krypa iväg! Genialisk idé tyckte vi när vi väl kom på det!

Rutchbanan i campingpoolen var rolig! Mamma frös, men inte Alfred!

Efter en cykeltur på 1.5 mil var alla hungriga. Lyx med riktig barnstol när man äter ute!

De första dagarna var det riktigt blåsigt på stranden. Vi trotsade vindarna och gick en strandpromenad. Ett örngott fick duga som mössa. Hatt eller keps skulle nog blåst ut i vattnet. Kortet togs några minuter innan Alfred somnade gott - totalt obekymrad av vinden.

Men sen fick vi några mindre blåsiga dagar också! Alfred älskar både bärstolen och cykelsadeln så det är lätt att förflytta sig!

Sand är kul!

Fast när man har både solkräm och salt i ansiktet fastnar sanden lätt om man rullar sig :)

Vi var i Danmark i 6 dagar. Här hemma har vi försökt undvika den varma lägenheten så gott det går, så det har blivit ännu mer badande. "Babba" säger Alfred så fort han ser vatten. Dessutom har han börjat använda alla tuber, flaskor och liknande som solkräm. Han tar flaskan och låtsas smörja in sig på hela kroppen, precis som vi gör. Min bikini är också en ny favoritleksak. Han har väl sett att jag har den runt halsen med snörena knutna så nu hänger han den runt sin egen hals och spatserar sedan stolt omkring med den i släptåg.

Idag har vi cyklat till vårt nya hus som vi flyttar in i om exakt en månad. Vi har också provhandlat i ICA-affären där och det fungerade bra! :)

Bäst att sova så man orkar ha semester imorrn också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar